Reform

Slovenskou skupinu Reform založili v roce 1993 společně Proton a Stone (Blaškovič Peter). Ve stejném roce vytvořili své první demo Criminal. Postupem času nabrali několik externistů, kteří se nakonec stali stálými členy skupiny. Následně se uvažovalo o sloučení se skupinou Prodigy, ale shodou okolností BuD zrovna v této době dokončil školu a nakonec z toho sešlo.

V době, kdy už měli dokončeno své další demo Cubature Demorph, musel Proton odejít na vojnu. To chtěli původně uvést už na akci Demobit '95, ale nakonec ho však uvedli až na akci Amiga Workshop '96, kde skončilo na prvním místě v kategorii Amiga demo. Jejich poslední produkcí se pak stalo v roce 1995 trackmo MTV demo.

Nezávisle na této aktivitě pak oba pracovali dále i na svých vlastních projektech. Proton dokončil dvě společenské hry. Stone naopak pracoval na jedné (freeware) hře a jedné utilitě pro 3D grafiky nazvané Spline 3D. Společně pak pracovali na jedné hře se skvělou hudbou a jednoduchou grafikou - měla to být super lameřina.

You have no rights to post comments