Harvester

Skupinu Harvester založili 1. června 1999 dva kamarádi. Leader, organizátor a swaper AGASlayer (Kristen Boleslav) a leader a hudebník X-Type (Tomasz Zalega). Oba se již znali z předchozího působení ve skupině Proximall.

Tam však brzy pochopili, že se v ní nic nového neděje a že jsou oba velice dobře sehraní a mají chuť něco dál tvořit. V tuto dobu se neznali osobně a veškerá komunikace probíhala jen pomocí IRC. Tam se také zrodila myšlenka, že vytvoří zcela novou skupinu. Po pár e-mailech se oba dohodli na názvu Harvester.

AGASlayer (Kristen Boleslav) se stal koordinátorem české sekce a X-Type (Tomasz Zalega) sekce polské. Hned na začátku každý přivedl do skupiny několik svých přátel. X-Type přivedl Arneeho a Cromaxe, AGASlayer zase RedRose, TommyGuna a Speedyho.

Skupina se dlouhou dobu potýkala s problémem nalezení vlastního kodera. Nakonec jim podal pomocnou ruku Sachy a Emers. Sachy pomohl vytvořit první demo Overt Enemy, které získalo na párty Apocalypse'99 třetí místo. Emers pomohl naprogramovat 64kb intro, které se na párty Satellite'99 umístilo také na třetím místě. Juen vytvořil 4kb intro Radial Blur, ktere se na party Apocalypse2000 umístilo na třetím místě.

Skupina byla oficiálně rozpuštěna přesně po dvou letech, 1. června 2001.

You have no rights to post comments