A-Gate

Diskmag skupiny Raptors, která o jeho vzniku začala uvažovat až v době, kdy se objevily první informace o zániku posledních dvou českých diskmagů - OKO a Exit. Práce na samotném diskmagu pak byly reálně zahájeny krátce po letním Resetkání '95. Autoři původně plánovali dokončit první číslo diskmagu A-Gate přibližně v průběhu prázdnin stejného roku, ale kvůli nedostatku času se jeho dokončení protáhlo přibližně o tři týdny, až na září roku 1995. O měsíc později se objevilo i druhé číslo a tím vše bohužel skončilo.

Od samého počátku bylo autorům jasné, že se nemůžou spoléhat na články od přispěvatelů (což byl také hlavní důvod zániku Exitu i Oka), nicméně obě čísla se jim podařilo zaplnit články od svých přátel. Měl to být ještě poslední pokus o oživení před úplným rozpadem staré demo scény. Nicméně v prvním čísle autoři ještě neztráceli naději a obrátili se s prosbou o nové články na samotné uživatele. Ti však do druhého čísla samozřejmě žádné články neposlali a tak vydání dalšího čísla už nenastalo.

První číslo naprogramoval Artie a grafiku zajistil Atrej ze skupiny Harmoni. Druhé číslo už měl na svědomí hlavně Artie a hudbu vytvořit Muph.

You have no rights to post comments