Reset

První číslo časopisu Reset se objevilo v dubnu roku 1991. Na jeho stránkách se měly objevovat hlavně popisy profesionálních programů, utilit a programů. Nicméně se redakce nevyhýbala ani popisům her, heslům a návodům k dokončení her a radám pro začátečníky. Za jeho vydáváním stál Jan Slanina (Cracksoft / Vegatronik) a Petr Plíšek.

Ke konci však v časopise začaly pomalu ubývat recenzí her. Herní sekci nechtěla redakce do budoucna vyřadit úplně, ale chtěla jí věnovat maximálně 4 až 5 stran. Více zaměřit se měla hlavně na programování a proto se rozhodli vytvořit projekt Reset.library. Mělo se jednat o databázi zdrojových textů programů a rutin, které mohli uživatelé libovolně využívat ve svých programech a tak si šetřit práci a čas.

Oproti původnímu záměru, vydat do konce roku 1991 celkem 9 čísel, bylo posledním vydáním červencové čtvrté číslo. Na konci roku 1991 bylo oznámeno sloučení redakcí časopisu Reset a redakcí diskmagu GURU. Výsledkem této spolupráce byl nakonec kvalitní tištěný časopis Amiga Star.


You have no rights to post comments